Barion Pixel
Fontos: nem csak a magánéletedben, vagy coachként tudod használni egyedi Mantra kártyáinkat!

A kártyák használata csak pár percet vesz igénybe, és nem kíván hosszadalmas előkészületet és a napodból sem vesz el sok időd. Viszont, rendszeresen alkalmazva rövid időn belül észreveszed, hogy rutinoddá válik, és beindul a pozitív gondolkodás és jóleső érzések szabadulnak fel benned. Segít a nap folyamán kizökkenni a zajos és túlterhelt hétköznapokból. Ha a reggeli órákban használod akkor a nap folyamán végig kísér téged az üzenet, amely inspirációként is működik.

Ahogy én használom: előkészítem a kártyákat és egy olyan helyet választok ahol csend és nyugalom vesz körül. A paklit írással lefelé, összekeverve, kiterítem, majd leülök kényelmes helyzetbe és becsukott szemmel veszek pár mély levegőt, kicsit elidőzök és engedem, hogy lecsendesedjenek a gondolataim. Ezután húzok egyet a kártyák közül véletlenszerűen és elolvasom a kártya másik oldalán lévő szöveget. Visszacsukom a szemem és elgondolkodom az üzenetén, hogy van jelen most ez az életembe, hogyan kapcsolódik a céljaimhoz, mit jelent ez számomra.

Használhatod mindezt a te sajátos módodon, ahogy jól esik neked. Nincs helyes vagy helytelen módja a kártyák használatának. Egyszerűen engedd, hogy az érzéseid vezessenek.

Plusz tipp: Készíts elő egy naplót, amibe leírhatod a húzott kártya üzeneteit és a velük kapcsolatos gondolataid. Ez segíthet követni az utadat és a fejlődésedet.

Tetszett? Oszd meg!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás