Barion Pixel

női vezetői

Önismereti Workshop

Megismerni önmagad és müködésed a legnagyobb kincs és tudás ami létezik!

Early bird kedvezmény április 21-ig!

nap
óra
perc
másodperc

Vezetett feladatok

A segítői kártyák csoportos coachingban történő használata.

Rendszertábla megismerése és használata.

Vezetett vizualizációs feladatok.

Ajándék

A nap folyamán megismert kártyacsomagok közül egy csomagot haza vihetsz.

Változást szeretnél?

Eddig senki sem tette fel Neked azokat a lényegi kérdéseket, amelyek valódi, pozitív változást hozhatnak az életedben? Egy life és business coach pontosan ezekre a kulcsfontosságú kérdésekre koncentrál!
Olyan tematikájú csoportos workshopot hirdetek, ami befelé figyelés és önmegerősítés fókusszal jön létre. Célzott feladatokkal építek fel egy olyan napot ami csak rólad és a te belső ragyogtatásodról szól. Várok mindenkit, aki szereti a csoportok által adott értéket és szeretné jobban megismerni a belső folyamatait és erőforrásait.

0
Maximum létszám
4x 0 óra
vezetett feladatok

(4 hónapig minden hónapban 1 alkalom)

Kerülj egyensúlyba önagaddal!

Vezetőként neked kötelességed mindenkitől megkérdezned a csapatodban, hogy hogy van, viszont tőled, ha megkérdezik nem váloszolhatsz teljesen őszintén, mivel a problémáiddal nem terhelheted őket. A tréning során azért fontos, hogy egyensúlyba kerülj magaddal, hogy ezt kezelni tudd a mindennapokban. Mert az emberek nem a vezetőt hagyják el sokszor, hanem valamilyen szociális hiány miatt távoznak tőled. A tréning tematikája úgy került megalkotásra, hogy amikor tőled is megkérdezi valaki, hogy hogyan is érzed magad, akkor őszintén válaszolhatsz is. A 4 alkalom, összesen negyed év elegendő idő ahhoz, hogy rálátást kapj arról, hogy hol tartasz most és tényleg arra akarsz-e menni, amerre az életed és ezáltal az üzleted is tart. Ha egyensúlyban vagy magaddal, akkor jobban érzed magad emberként, vezetőként egy csapatot tudsz létrehozni szimpla vállalkozás helyet, a számodra ideális stílus megtalálásával pedig nőként is végre a helyeden leszel.

Amiről szó lesz a workshop során

Hogyan teremts megfelelő légkört a vállalkozásodban?

Egy hely, ahol szívesen dolgozol te is és a munkatársaid is? Elsajátíthatsz olyan technikákat, amik segítségével a munkatársaidat be tudod vonni aktívan a megbeszélésekbe és a segítői kártyák irányított használatával tudod segíteni, a csapat egységének kialakítását.

Hogyan tudod áttörni az üvegplafont, amit elértél?

Vezetőként fontos megérteni, hogy mi az, ami feladatod még továbbra is és mi az ami már nem. Ha olyan feladatokat csinálsz, amit már régen másnak kellene, akkor itt választ kapsz arra, hogy hogyan ne állj a vállalkozásod fejlődése útjában, hanem együtt fejlődj vele.

Hogyan maradj vezetőként is a nagybetűs NŐ?

A belső hangulatod átsugárzik a külső megjelenésedre is. Ha lelkileg rendben vagy, akkor fontos, hogy találd meg az alakodnak megfelelő ruhákat és nőként legyél te az üzleti világ üde színfoltja.

Hol húzd meg a határt?

Segítséget kapsz abban, hogy vezetőként mi az, amiben valóban segítened kell a munkatársaidat, de ne lépjék át azt a határt, hogy a lelki szemetesládájukká válj és a te energiáidat merítsék.

foglalj időpontot!

A maximum létszám 5 fő, ne maradj le róla! 4X180 perces vezetett feladatokkal és ajándékkal leszel gazdagabb.

Az előadókról

A képzés tematikája

1. alkalom

Vezetett feladatok alapján segítséget kapsz abban, hogy megerősítsd az önbizalmadat. Ráláss arra, hogy mi az, amit eddig elértél és hogy arra tartasz-e amerre valójában szeretnél.

II. Alkalom

Eszközöket kapsz ahhoz, hogy alkalmazotakból csapat építs. Azonnal alkalmazható technikákat arra, hogyan tudod bevonni a cég működésbe a munkatársaidat.

III. Alkalom

A megjelenésednek kulcs szerepe van, a rólad alkotott első benyomásnak.

IV. alkalom

Az üvegplafon áttörése és a határ vonalak újra rajzolása.

Neked szól, ha…

Kíváncsi vagy

Nem szükséges, hogy vállalkozó vagy vezető legyél, ha megfelelő nyitottsággal érkezel biztos, hogy viszel magaddal hasznos dolgokat, amit a mindennapokban kamatoztatni tudsz majd.

Kezdő vállalkozó vagy

A vállalkozásod következő szintre emelése valamiért nem sikerül, állandóan valami szabotálja, a lépést. Akkor itt a helyed, hogy ezt a problémát megoldjuk közösen és a csoport támogató erejével beindítsd a céged sugárhajtóműveit.

Vállalkozó vagy vezető vagy

A céged és a csapatot elér egy idő után egy üvegplafont. Elértek egy bevétel szintet és évről évre nagyjából ugyanazt ismétlitek. Érzed, hogy lenne ebben több, de valahogy soha nem adja ki a lépés. Az üvegplafont nem kocoktatni kell, hanem áttörni és erre a szemléletváltásra itt lehetőséged lesz.

Mi a következő lépés?

Foglald le a helyed a Női Vezetői Workshopra

A workshopon való részvétel ára:

1

Töltsd ki a jelentkezési lap mezőit

2

Kattints a gombra, amivel véglegesíted a helyed

3

Kész is vagy, emailben érkezik majd minden olyan infó, amire szükséged lesz

252.000,- Ft 

199.000,- Ft early bird kedvezménnyel április 21-ig!

(Az ár tartalmazza a 27% Áfát)